Manisa Su Sporları Kulübü Manisa Su Sporları Kulübü Manisa Su Sporları Kulübü Manisa Su Sporları Kulübü Manisa Su Sporları Kulübü Manisa Su Sporları Kulübü       tr en    
Çağrı Kırkaplan « Takıma Dön
Çağrı Kırkaplan

Adım Çağrı Kırkaplan. 4 yıldır Manisa’da yaşıyorum. 23 Nisan Ulusal Egemenlik Ortaokulunda 8. sınıf öğrencisiyim. Yüzme dışında 3 yıl Basketbol, 2 yıl satranç sporuyla ilgilendim. Manisa Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü Kulübü’nde 1 yıl lisanslı yüzücüydüm. Ardından MSSK’da yüzmeye devam ettim. Fakat bir süre sonra tek başıma yüzmekten sıkılmaya başladım ve 2013 yılında hocalarımın yönlendirmesiyle sutopuna başladım. MSSK’da çok iyi hocalarla çalışmanın şansını yaşıyorum ve zevk alarak spor yapıyorum. Su topu ile vücudum ve akciğerlerim gelişti, artık daha rahat idman yapıyorum. Zamanımı boşa değil su topuna harcıyorum.

MSSK’da azmederek ve çok çalışarak birçok turnuvada önemli başarılar kazandık. Ama benim için en önemlisi Bursa’da kazandığımız maç oldu. Gelecekte daha büyük turnuvalarda, daha büyük başarılar kazanan, başarılı bir su topçu olmayı çok istiyorum.