Manisa Su Sporları Kulübü Manisa Su Sporları Kulübü Manisa Su Sporları Kulübü Manisa Su Sporları Kulübü Manisa Su Sporları Kulübü Manisa Su Sporları Kulübü       tr en    
Ege Ünverdi « Takıma Dön
Ege Ünverdi

Adım Ege Ünverdi. 2000 doğumluyum. Balıkesir’in Edremit ilçesinde doğdum. 11 yaşımda Manisa’ya taşındık. Şu anda Anadolu Sağlık Meslek Lisesinde 2’inci sınıf öğrencisiyim. Daha önce Manisa İl Özel İdare Spor Kulübü’nde 2,5 yıl futbol oynadım. Ardından biraz da tesadüf biraz da iyi bir motivasyonla kardeşimle beraber Manisa Su Sporları Kulubü’ne (MSSK) katıldık. Burada lisanslı sporcu olarak spor hayatımızı devam ettiriyoruz.

MSSK, disiplinli bir spor kulübü ve hayatımı iyi bir düzene sokarak her dalda başarılı olmamı sağladı. Burada antrenörlerimizin ve kulüp büyüklerimizin biz sporculara önem vermesi, disiplinli ve çok çalışmamız bize kısa sürede çok yol aldırdı. Bizi başarıya götüren yolda hiçbir zaman pes etmemeyi ve imkânsız bir şey olmadığını öğrendik. Bu nedenle kulübümüzün, Türkiye Sutopu Dünyası’nda en büyük kulüplerin ezeli bir rakibi hak ettiği yere geleceğini biliyorum.