Manisa Su Sporları Kulübü Manisa Su Sporları Kulübü Manisa Su Sporları Kulübü Manisa Su Sporları Kulübü Manisa Su Sporları Kulübü Manisa Su Sporları Kulübü       tr en    
Uğurcan Badikanlı « Takıma Dön
Uğurcan Badikanlı

16 yaşındayım, Özel Mostem Lisesi’nde Makine Teknolojileri Bölümü’nde okuyorum. 10’uncu sınıftayım. Üç yıldır MSSK’da yüzme ve su topu branşlarında spor yapıyorum ve sporun hayatımı değiştirdiğine inanıyorum. Başlangıçta derslerimle sporu bir arada götürmekte zorlanmama rağmen, artık her ikisini de rahatça yürütebiliyorum.

Yüzmede, Manisa’da kendi branşımda en iyi dereceleri alarak, Türkiye şampiyonalarına gitmeye hak kazandım. Su topuna başladığım ilk yıl, takımımla beraber turnuva ikincisi olduk. İkinci yılımda ise A takıma çıkma şansına sahip oldum. MSSK’da takım olarak çok iyi antrenman yapıyor ve maça en iyi şekilde adapte olarak çıkıyoruz. Bu da başarıyı kendiliğinden getiriyor.

MSSK’da sporcu olmaktan çok mutluyum ve bundan 10 yıl sonra da Türkiye’nin hatta dünyanın en iyi takımlarından birisi olacağına inandığım kulübümde Su Topu A Takımı oyuncusu olmayı istiyorum.