Manisa Su Sporları Kulübü Manisa Su Sporları Kulübü Manisa Su Sporları Kulübü Manisa Su Sporları Kulübü Manisa Su Sporları Kulübü Manisa Su Sporları Kulübü       tr en    
Yasin Tarık Tokgöz « Takıma Dön
Yasin Tarık Tokgöz

2000 yılında Manisa’da doğdum ve burada yaşıyorum. Bir kardeşim var. Hasan Türek Anadolu Lisesi’nde 2’inci sınıfa gidiyorum. Spor yapmayı, fantastik kitaplar okumayı, müzik dinlemeyi çok seviyorum. İleride Yazılım Mühendisi olmayı istiyorum.

5-6 yaşlarımda dayım sayesinde yüzmeye başladım. Suyu ve birçok sporu onun sayesinde küçüklüğümden itibaren sevmeye başladım. Yüzme dışında futbol, basketbol, masa tenisi ve tenis ile de ilgilendim. Su topuna yine dayımın yönlendirmesiyle başladım. MSSK’da edindiğim arkadaşlıklardan ve bir takımın parçası olmaktan çok mutluyum. Su topu sayesinde sağlıklı ve düzenli bir hayatım var ve sporcu kişiliğim çevrem tarafından çok hoş karşılanıyor.

Arkadaşlarımla birlikte uyum içerisinde çok çalışmamızın bizi başarıya götürdüğünü düşünüyorum. MSSK ile programlı çalışmayı ve ekip çalışmasını öğrendim, daha özgüvenli, kendini daha rahat ifade edebilen biri oldum. Ayrıca bir takımın parçası olmanın tüm akademik hayatımda bana çok yardımcı olacağını biliyorum. Kendimi 10 yıl sonra milli takımımızın ve kulübümüzün en iyi solak oyuncusu olarak görüyorum. Kulübümüzün de yurt dışında başarılar kazanacağını düşünüyorum.