Manisa Su Sporları Kulübü Manisa Su Sporları Kulübü Manisa Su Sporları Kulübü Manisa Su Sporları Kulübü Manisa Su Sporları Kulübü Manisa Su Sporları Kulübü       tr en    
Sude Tabakoğlu « Takıma Dön
sude tabako¦şlu

2000 İzmir doğumluyum. Çukurova kimya Anadolu Teknik Lisesi’nde Biyomedikal Bölümü’nde okuyorum. 2’inci sınıftayım. Çocukluktan beri birçok sporla uğraşıyorum. Şu anda ise sutopu oynuyorum ve sporumu çok seviyorum.

Spora hiperaktivite ve dikkat eksikliği hastalığımla ilgilenen doktorumun tavsiyesi üzerine 6 yaşında yüzme ile başladım. Ardından jimnastik, voleybol, tenis, dans ile ilgilendim. Manisa Dans Akademi’de 1 yıl boyunca dansçıydım. Manisa Belediye Spor’da ise 1 sene voleybolcu olarak oynadım. MSSK’da yüzme yarışmalarında dereceler aldım. 14 yaşımdan bu yana da MSSK’da sutopu oynuyorum. MSSK disiplin ve başarının ön planda olduğu bir kulüp olarak bana başarı ve disiplin kazandırdı. Ayrıca hiperaktivite tedavimde de bana çok yardımcı olduğunu düşünüyorum.

Bu yıl takım olarak, 3’üncü Lig’ten 2’inci Lig’e ardından da 1’inci Lig’e çıkma başarısını gösterdik ve kazandığımız kupalar benim için en güzel en başarılı ve en önemli anılar oldu. Bu yıl ayrıca, Bulgaristan’da Türkiye Milli Sutopu Takımı’nda oynamanın gururunu da yaşadım. Bundan 10 yıl sonra da çok başarılı ve disiplinli biri olarak kulübümle birlikte iyi yerlere geldiğimi düşünüyorum.