Manisa Su Sporları Kulübü Manisa Su Sporları Kulübü Manisa Su Sporları Kulübü Manisa Su Sporları Kulübü Manisa Su Sporları Kulübü Manisa Su Sporları Kulübü       tr en    
Raşit Kurtoğlu « Takıma Dön
????????????????????????????????????

1983 Manisa Doğumluyum. Bilim Sanayi ve Teknoloji İl Müdürlüğü’nde memur olarak görev yapmaktayım. 2006 yılında Mardin’de askerlik görevimi yaparken yaşamış olduğum olay neticesinde gazi statüsüne ayrıldım.

Fatih İlkokulu’nu bitirdikten sonra orta öğrenimimi Şehitler Orta Okulu’nda devam ettirdim. Ardından Manisa Endüstri Meslek Lisesi Elektrik Bölümü’nden mezun olup, akabinde Askerlik görevimi yaparken gazi olduktan sonra tedavilerim esnasında üniversite sınavlarına girip kazandığım bölümü tedavilerimden dolayı gidemediğim için açık öğretimde Kamu Yönetimi ve İktisadi Bölümü’nü seçtim.

Tedavilerim esnasında 2010-2011 yılları arasında Ankara T.S.K. Rehabilitasyon Merkezi’nde suda tedaviye başlamıştım. Manisa Valisi Halil İbrahim Daşöz ile o dönemin spor il müdürüyle beraber “Engelleri Kaldıralım” adı altında bir proje geliştirip Engelli vatandaşlara hem tedavi, hem sosyal bir deneyim, hem de hayata bakış açılarına değiştirmek maksatlı yüzme kursları açılmış oldu. Yüzme antrenörlerimiz Barkın Yelkenci ve Şule Dalyan’ın bizleri bir aile gibi sahiplenmeleri ise yüzme sporunu daha da sevmeme ve hayata bakış açımın değişmesine vesile oldu.

MSSK, özel ve iş hayatımda kendime güvenimi geliştirmemi, toplumsal statü bazındaki yerimi ve konumumu belirlememde yardımcı olmamı sağladı.