Manisa Su Sporları Kulübü Manisa Su Sporları Kulübü Manisa Su Sporları Kulübü Manisa Su Sporları Kulübü Manisa Su Sporları Kulübü Manisa Su Sporları Kulübü       tr en    
Zarko Petrovic « Takıma Dön
WhatsApp Image 2016-10-14 at 09.54.20

Profesyonel olarak oynamayı bıraktığım 2008 yılından bu yana antrenörlük yapıyorum.

Oyuncu olduğum kısa süre boyunca Partizan (Sırbistan) ile beraber 7 ulusal kupa ve 1 şampiyona, Slavia Bratislava (Slovakya) ve Galatasaray ile ulusal şampiyonluk kazandım. Ayrıca, Sırbistan Milli takımı ile 1995 yılında Fukuoka Üniversitesi’nde altın madalya kazandım.

2014 yılından bu 2016 yazına kadar olan üç sezon benim için çok başarılı ve verimli geçti. Peş peşe 8 altın madalya kazanarak sutopunda bir ilk gerçekleştirdik. Sırbistan milli takımımız her katıldığı müsabakadan altınla ayrıldı.

Başarının anahtarı aslında oldukça basit; sadece ÇOK ÇALIŞMA, DİSİPLİN ve %120 bağlılık. Genç sporcular bu 3 kuralı izledikleri sürece hangi sporu yaparlarsa yapsınlar başarılı olacaklardır.

MSSK’nın yeni antrenörü olarak hedefim takımı geçen seneden bir adım daha öteye taşımak, yani bu sezon final oynamak istiyoruz. Kolay olmayacak ama kulüp olarak biz elimizden gelenin en iyisini yapacağız.

Kariyerimde unutamadığım anlardan bir tanesi bu yaz Rio De Janeiro’da gerçekleşen Olimpiyatlar’da altın madalya almamız oldu. Dünyanın en iyisi olma hissi ve bunun sonucunda olimpiyatlarda altın madalya kazanmış olmak unutulamayacak bir hatıra. Sutopu dünyasında gelmiş geçmiş en başarılı takımlarından birinin parçası olmak benim için oldukça anlamlı.