Manisa Su Sporları Kulübü Manisa Su Sporları Kulübü Manisa Su Sporları Kulübü Manisa Su Sporları Kulübü Manisa Su Sporları Kulübü Manisa Su Sporları Kulübü       tr en    
Tamercan Bayram « Takıma Dön
Tamercan Bayram

Ben Tamercan Bayram. Beden Eğitimi Öğretmenliği ve Spor Yöneticiliği bölümlerinde öğrenciyim. 4 yıl sualtı sporlarında dalış eğitimi asistanlığı yaptıktan sonra, Manisa Yüzme İhtisas Su Sporları Kulübü’nde yüzme antrenörü olarak çalışmaya başladım. Şimdi de MSSK’da yüzme antrenörüyüm.

Yüzme, dikkat ve konsantrasyon, hayal gücü kullanımı ve motor becerilerin gelişimine katkı sağlar, zorluklar karşısında mücadele etme becerisi kazandırır. MSSK’da sporculara düzenli antrenman alışkanlığı kazandırarak, şişmanlık ve metabolik hastalık riskini azaltıyor, ruhsal ve zihinsel anlamda da gelişimlerine katkıda bulunuyoruz. Ben de antrenör olarak, sporcu adayların psikomotor gelişimleri, ruhsal ve zihinsel gelişimi dahilinde, özgüveni yüksek sporcu ve iyi vatandaş yetiştirmeyi hedefliyorum.

Meslek yaşamının başında bir antrenör olarak, MSSK gibi bir kulübün parçası olmak, hedeflerime ulaşmak için çıktığım yolda çok kıymetli. Kulübümün gelecekte Türkiye’nin ve dünyanın önemli sporcularını yetiştiren bir kulüp olarak öne çıkacağına yürekten inanıyorum.